Referenser

Kontor

Uppdraget var att omvandla gamla slitna personalytor till ett modernt och representativt kontor åt fastighetsägarna själva. Problem var bl.a. lågt sluttande plåttak, dålig akustik, bristfälligt naturligt ljus och tillgängligheten.

Lösningen var ett nytt trapphus utanpå befintlig huskropp. Stora glaspartier mot söder. Akustiktak med infälld belysning. Vitlackade ventilationskanaler. Helglasade väggar i kontor och konferensrum. Ljusa golv i kontor och öppen yta. Textil matta i konferensrum. 

En öppen lösning för pentry och köksö.

Restaurang

Nybyggnad av restaurang. Kök, diskrum, beredningsrum, personalytor och en stor serveringsyta.

Restaurangkök ska vara lättstädade. Kakel på väggar och ett ljust halksäkert massagolv i epoxi. Fogfria golv lägger vi ofta i den här miljön.

Tvättstugor

Brf Gröndal i Malmö var i stort behov av att renovera sina tvättstugor. Översvämning i källaren och fukt i grunden hade fått klinkergolven att lossna. Väggar, dörrar och fönster var i dåligt skick. Målet var att renovera så att funktion och kvalité skulle vara till nytta i många år. Samtidigt skulle inte eventuella framtida översvämningar i de kommunala avloppen förstöra investeringen.

Golv bilades ut. Sågning i betonggolv för att dra om avlopp till nya rostfria brunnar. Renovering av väggar. Tätskikt på alla golv och uppvik mot väggar. Ardex 7+8 vattentätt, men diffusionsöppet. Det innebär att det nya klinkergolvet kommer att kunna ligga säkert under många år framåt. Vita ljusa väggar, nya massiva dörrar och ny belysning.

Köpcentra

Tillbyggnad av E-center på totalentreprenad. Ny huvudentré, restauranger, teknikutrymmen, hiss mm. Ca 1100 m2 bottenplatta. Från idé och arkitekts ritningar gick det vidare till projektering och utförande. Överlämning skedde i tid till byggherren.

Nova Lund byte av entrékaruseller. Ett bra upplägg minimerade störningar och arbetet kunde slutföras i god tid.

Butiker

Ombyggnader och anpassningar av tex Willys butiker. Från Ystad till Göteborg. Projekt som genomförs samtidigt med pågående verksamhet för kunderna.